Om oss

Vi är företag som erbjuder professionell och säker trädfällning i Kungsbacka. Vårt mål är att alla Kungsbackabor ska ha tillgång till professionella och säkra trädtjänster till bra priser. Våra certifierade arborister utför alla typer av trädtjänster så oavsett vilka trädbekymmer du står inför kan vi erbjuda dig lösningen du söker. Vårt utbud av tjänster består av:

  • Trädfällning (både markfällning & sektionsfällning)
  • Stubbfräsning
  • Beskärning av träd, häckar & buskar
  • Bortforsling

Vårt team av trädfällare har många års erfarenhet, stor och bred kunskap, ett högt säkerhetstänk och avancerad utrustning. Självklart har vi alla behörigheter och försäkringar som krävs. Hos oss kan du även använda Rut-avdraget och spara 50% av kostanden, detta hjälper vi dig gärna med. 

När du anlitar oss jobbar vi hårt och dedikerat för att leverera en trädservice som håller högsta kvalitet och som överstiger dina förväntningar. Vi har en enorm passion för träd och för oss finns det ingenting bättre än att bidra till en bättre omgivning och miljö för oss alla. Vi skulle aldrig kunna föreställa oss att arbeta med någonting annat än det vi gör bäst, nämligen att fälla stora träd och ta oss an utmanande uppdrag som andra företag inte klarar av. Varmt välkommen att höra av dig till oss, vi ser fram emot att hjälpa dig med dina träd. 

Kostnadsfri offert / hembesök

Vi kommer ut och kollar på dina träd för att sedan ge dig ett prisförslag utan några som helst förpliktelser, helt kostnadsfritt såklart. 

RUT-avdrag - spara 50%

Vi hjälper dig att applicera Rut-avdraget på alla våra trädtjänster, vilket sparar dig 50% av kostnaden. Ja, du hörde rätt, hela 50%.

Fasta priser

När vi ger väl gett dig ett fast prisförslag efter ett hembesök så gäller det priset. Hos oss är det alltid fasta priser som gäller, utan överraskningar. 

Lång erfarenhet

Vårt team av arborister och trädfällare har många års erfarenhet inom trädbranschen och kan ta sig an de allra svåraste fallen utan problem. 

Behöriga & försäkrade

Självklart har vi alla nödvändiga behörigheter, licenser och ansvarsförsäkringar som krävs för tjänsterna vi erbjuder.